Dejond menambah meterai baharu pada julat kedap air |Majalah Pengikat + Pembetulan

2023-04-22 19:39:12 By : Ms. Emily Chen

Dejond NV telah menambah penyelesaian pengedap pada rangkaian kedap air kacang rivet Tubtara®, siri HDKX dengan pengedap resin precote® 5, untuk aplikasi yang memerlukan pemasangan siram.

Bahan resin precote® 5 baharu digunakan pada badan nat rivet, di bawah kepala kecil atau countersunk, dan dicipta selepas pelanggan yang mencari nat rivet kalis bocor untuk pemasangan flush mendekati Dejond untuk mencari penyelesaian kedap air yang boleh dipercayai. Bolt Bengkok

Dejond menambah meterai baharu pada julat kedap air |Majalah Pengikat + Pembetulan

Semasa pemasangan nat rivet, bahan resin yang berlebihan dikikis dari batang ke arah kepala, membentuk meterai antara kepala siram dan bahan induk, di mana sisipan diikat.Kedap hanya 0.25mm tebal, terpakai dengan baik pada keluli tahan karat dan bersalut zink dan menawarkan rintangan haba dan kimia yang baik, menjadikannya sesuai untuk digunakan dengan air dan banyak cecair automotif.Untuk kacang rivet semi-hex, jejari lubang hex yang dinasihatkan perlu diperhatikan, tetapi jika dipasang dengan betul dalam lubang yang terbentuk dengan betul, pengedap resin ini memastikan pemasangan kalis air IP67.

Dengan siri HX dan HDPX yang popular, yang menampilkan cincin O atau pengedap Rimlex®, Dejond menyatakan bahawa Tubtara® telah menetapkan standard untuk pemasangan nat rivet kedap air.

Dejond ialah pengilang Belgium yang diperakui EN9100 bagi kacang rivet buta Tubtara, dengan kepakaran dalam keluli tahan karat membentuk sejuk, dan kacang rivet yang dipesan lebih dahulu yang inovatif, dan berkhidmat untuk industri am, automotif dan penerbangan di seluruh dunia melalui rangkaian pengedar pengikat pakar.

Setelah menghabiskan sedekad dalam industri pengikat yang mengalami setiap aspek - daripada kilang keluli, pengilang pengikat, pemborong, pengedar, serta pembina jentera dan syarikat penyaduran + salutan, Claire telah membangunkan pengetahuan yang mendalam tentang semua benda pengikat.

Di samping melawat banyak syarikat, pameran dan persidangan di seluruh dunia, Claire juga telah menemu bual tokoh berprofil tinggi - memfokuskan pada topik utama yang memberi kesan kepada sektor ini dan memastikan pembaca sentiasa mengikuti perkembangan terkini dalam industri.

Dejond menambah meterai baharu pada julat kedap air |Majalah Pengikat + Pembetulan

Skru Dinding Kering Terkumpul Mendaftar ke fastenerandfixing.com membolehkan anda mengurus butiran akaun anda.